Petrochemical
Automotive

Procesindustrie

Ons werkgebied omvat ondermeer de Olie, gas en petrochemische industrie waar wij in opdracht van diverse Consultancys Internals produceren uit hoogwaardige exotische materialen. 
OMT is gespecialiseerd in het samenstellen en aflassen van materialen die veelal in de olie gas en petrochemische industrie toegepast worden materialen zoals o.a. (ferritisch,Austenitisch), ongelegeerd,laaggelegeerd, kruipvast staal, en speciale materiaalsoorten als:
Corrosie en/of Hitte bestendige legeringen als 254SMO®.,904L, Sanicro®., en Nikkelbasis legeringen Inconel 625,825,Hastaloy X, 750 maar ook Nikkel/Koper legeringen als Monell® 400-500 en Titanium wordt verwerkt.
 

Laswerk op niveau

Onze organisatie is ISO 9001-2015 gecertificeerd en in bezit van de ISO 3834-2 norm, onze lasprocedures voldoen aan de EN-15614/ASME IX norm en onze lassers aan de ISO 9606/ASME IX norm.
Wij voldoen organisatorisch aan de desbetreffende kwaliteitseisen voor lastechniek, onze lasmethoden waarborgen het behoud van de mechanische waarden van gelaste materialen en onze lassers beschikken over de vereiste vaardigheden.